gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139238653-1');

Over Greatest location

Leestijd: 3 minuten

Locaties ontdekken

Wat leuk dat ik je interesse heb gewekt! Met deze website wil ik mijn kennis delen en jou helpen op het gebied van event locaties, hotels/B&B’s, restaurants, reizen en fotografie. Op deze pagina vertel ik meer over mezelf en waarom ik met deze website begonnen ben.    

Wie?

Ik ben Samira Pel (1980). Als klein meisje namen mijn ouders mij al overal naar toe in Nederland en daar buiten. Toen al een ontdekkingsreiziger in de dop. Ik vind het leuk om nieuwe locaties te ontdekken in plaats van standaard naar 1 plek te gaan. Na mijn kindertijd, ben ik de afgelopen 20 jaar zelf Nederland en de wereld gaan ontdekken. Daarom kan je mij dan ook echt een locatiespotter noemen. De teller staat inmiddels op 25 bezochte landen over verschillende continenten. Ik ben zo iemand die al veel voorpret heeft. Ik zoek allerlei leuke locaties uit, die je ter plekke kunt ontdekken. Een mooi gebied; meestal wel een mix van natuur en stad, cultuur, sfeervolle restaurants, leuke hotels/B&B’s. Naast de highlights wil ik graag van de gebaande paden af en dingen zien en doen, die locals doen.

Zakelijk versus vrije tijd

In vervolg op mijn persoonlijke verhaal, nog wat zakelijke feiten. Ik heb diverse studies afgerond (Directiesecretaresse, Officemanager en HBO-Vrijetijdsmanagement – minor Bedrijfscommunicatie bij evenementen). Tijdens mijn studies heb ik ook toerisme certificaten behaald. Verder heb ik 20 jaar ervaring op het gebied van plannen, organiseren en projectmatig werken. Vooral in het organiseren van zakelijke evenementen en reizen, beleef ik veel plezier. Voor mijn werk ben ik altijd op zoek naar nieuwe locaties voor diverse evenementen en reizen om een programma samen te stellen. Hierdoor heb ik mijn persoonlijke passie in mijn werk naar me toegetrokken. Om die reden is mijn passie uitgebreid voor locaties; nieuwe geweldige plekken ontdekken. Ik wordt helemaal vrolijk als ik verborgen of nieuwe parels heb gevonden. Bij locaties kan je denken aan: event venues, restaurants, hotels/B&B’s, reisbestemmingen binnen- en buitenland en lifestyle winkels.

Verder houd ik persoonlijk ook van lekker eten en drinken. Ik ga regelmatig uiteten en als ik een fijne beleving heb gehad; vraag ik altijd om een visitekaartje waar ik met trefwoorden een review van mijn bezoek schrijf. Tot slot maak ik van mijn eten en de sfeer van het restaurant ook foto’s om daarover een hot spot alert van te maken.

Portfolio

In mijn vrije tijd komt mijn andere passie, fotograferen, goed tot zijn uiting. In 2001 heb ik mijn eerste digitale camera gekocht. Heerlijk om leuke locaties vast te leggen. In de loop van de jaren heb ik een portfolio van diverse locaties voor elke doelgroep opgebouwd. Daardoor kan ik aan geïnteresseerden en potentiële opdrachtgevers laten zien of een bepaalde locatie geschikt is voor hun evenement (locatie scout) en voor city marketing of kan als Travel Agent dienen. Aangezien ik de foto’s zelf maak, kan ik de sfeer zelf overbrengen en heb ik het copyright. In 2012 ben ik overgegaan op een spiegelreflex camera en heb ik diverse objectieven aangeschaft. Ik fotografeer voornamelijk: locaties, natuur, dieren en steden.

Ik kan jou helpen op het gebied van event locaties

Tot slot. Volgens mij heb ik al een hoop genoemd. Zoals je hebt gelezen, wil ik met mijn website kennis delen en mijn portfolio van diverse locaties laten zien. Als ik met mensen praat, is het vaak: “oh ben je daar ook al geweest en heb je nog tips?” Daarom dacht ik; ik moet daar iets mee doen! Hoe mooi is het, dat ik deze informatie kan bundelen op één plek en delen met jullie. Zo is mijn website: Greatest location ontstaan! Daarnaast kan ik met mijn (event)marketing en communicatie achtergrond jou ook hierbij ondersteunen. Verder lees ik ook veel vakliteratuur zowel off- en online om bij te blijven, naast mijn eigen praktijkervaring.

Samenwerken

  • Wil je je jouw locatie (venue, hotel/B&B, restaurant) of stad promoten? Ik kan jou hierbij helpen met een locatiebezoek, slapen of proeven. Bijvoorbeeld als eerste een review + foto’s posten op mijn website en social media. Ten tweede vind ik het belangrijker als ik je echt kan helpen en samen een marketingplan kan maken voor jouw locatie. Mail mij gerust voor de mogelijkheden.
  • Ben je op zoek naar event venues? Ik kan helpen met jouw event doelstelling en het vinden van een geschikte locatie voor jouw bedrijf.
  • Vakantieplannen in het vooruitzicht? Ik kan jou helpen met reisadvies afgestemd op jouw reiswensen.
  • Jouw advertentie uiting op mijn website, dat kan ook.
  • Ben jij ook een blogger en wil je een gastblog schrijven? Dan juich ik dit toe, als dit een goede aanvulling is.
  • Heb jij binnenkort een event? Stuur gerust een persbericht. Vervolgens kan ik kijken of dit event geschikt is voor een bezoek en om een blog of andere social media uiting over te publiceren.

Tot slot

Voor samenwerking geldt; dat ik locaties wel geschikt moet vinden om te vermarkten. Ik vind niet alle locaties geschikt en die plaats ik niet op mijn website. Bovendien vind ik het belangrijk om kwalitatieve content te delen, waar ik zelf achter sta. Ik neem elke aanvraag in behandeling, maar dit biedt geen garantie voor samenwerking en/of publicatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met mij samen te werken? Je kunt mij een mail sturen: samira@greatestlocation.com en ik neem contact met je op.

Wil van Elk Fotografie