Over Greatest location

Wat leuk dat ik je interesse heb gewekt! Met deze website wil ik mijn kennis delen op het gebied van contentmarketing en locaties & bestemmingen promoten in de MICE-industrie. MICE staat voor Meetings Incentives Conventions & Exhibitions.
Om de MICE te bedienen heb je geweldige locaties nodig: event venues, hotels/B&B’s, restaurants op mooie bestemmingen. Op deze pagina vertel ik waar ik jou mee kan helpen en daarna vertel ik mijn persoonlijke verhaal en het ontstaan van Greatest location.

Samenwerken

Wil je je jouw locatie (event venue, hotel/B&B of restaurant) of stad promoten? Ik kan jou helpen met op maat gemaakte content om meer te verbinden met jouw klanten.

Wat kan ik je bieden?

 • Van contentstrategie, naar contentcreatie tot het produceren van een contentmarketingplan
 • Destinatiemarketing
 • Social media marketing en snel vindbaar in Google (SEO)
 • Locatiebezoek en review via mijn website met affiliate links

Hoe?

 • Het creëren, publiceren en promoten van teksten zoals artikels, blogs voor je website, social media of event, die je doelgroep aanspreekt
 • Tools en tips om contentmarketing zelf te gebruiken
 • Foto’s maken om jouw locatie en bestemming on- en offline te delen
 • Customer journey met contactmomenten

Wat levert het op?

 • Meer interactie met klanten
 • Zichtbaarheid voor jouw bedrijf
 • Stijging van aanvragen en bezoekers
 • Toename van verkeer op jouw website en social media

Andere samenwerkingen:

 • Ben je (Directie)Secretaressse of Eventmanager en op zoek naar een locatie voor jouw event? Ik kan helpen met een geschikte locatie voor jouw bedrijf, die past bij jouw eventdoelstelling?
 • Jouw advertentie uiting op mijn website, dat kan ook.
 • Ben jij blogger en wil je een gastblog schrijven op mijn website? Dan juich ik dit toe, als dit een goede aanvulling is.
 • Heb jij binnenkort een event? Stuur gerust een persbericht. Vervolgens kan ik kijken of jouw event geschikt is voor een bezoek en om een blog of een andere social media uiting over te publiceren.

Voor samenwerking geldt; dat ik locaties wel geschikt moet vinden om te vermarkten.
Ik vind niet alle locaties geschikt en die plaats ik niet op mijn website. Bovendien vind ik het belangrijk om kwalitatieve content te delen, waar ik zelf achter sta. Ik neem elke aanvraag in behandeling, maar dit biedt geen garantie voor samenwerking en/of publicatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met mij samen te werken? Je kunt mij een mail sturen: samira@greatestlocation.com en ik neem contact met je op.

Wie?

Ik ben Samira Pel (1980). Als klein meisje namen mijn ouders mij al overal naar toe in Nederland en daar buiten. In de auto schreef ik vaak plaatsnamen op onderweg naar onze bestemming en nam ik altijd folders mee, als we ergens hadden overnacht of gegeten. Toen al een ontdekkingsreiziger in de dop en eigenlijk is er niets veranderd. Ik vind het heerlijk om te reizen en nieuwe locaties en bestemmingen te ontdekken.

Verder ben ik dol op lekker eten en kan ik genieten van de gastvrije restaurants, die oog voor detail hebben. Ik kijk altijd uit naar minibreaks om op bijzondere locaties te overnachten.

Tegenwoordig ga ik veel met mijn spiegelreflexcamera op pad en scout ik locaties, die ik dan gelijk vastleg in beeld en waarover ik blogs schrijf.

Zakelijk versus vrije tijd

Doordat ik privé al jong bezig was met organiseren en met talen, koos ik voor de MEAO. Gaandeweg vond ik het reizen en evenementen organiseren steeds leuker, maar ook het marketingcommunicatie aspect om mensen te verbinden. Voor een vervolgstudie kwam ik uit bij NHTV-Vrijetijdsmanagement. Ik ben afgestudeerd op de bezoekersbeleving en contactmomenten bij congressen. De afgelopen 20 jaar heb ik vanuit diverse rollen veel interim werk gedaan en o.a. veel geleerd over het bedenken, plannen en organiseren van evenementen, het boeken van allerlei locaties en reizen. Hierdoor ken ik de markt vanuit diverse invalshoeken.

Greatest location

Met mijn website wil ik mensen inspireren en tips delen over geweldige locaties en mijn persoonlijke ervaring beschrijven.
In mijn werk ben ik altijd op zoek naar event venues en andere locaties om te boeken. Als ik met mensen praat, merk ik dat ik veel leuke event venues, restaurants of hotels/B&B’s ken, maar verzamelde dit privé in mijn portfolio. Eigenlijk ook zonde, omdat ik ook mijn kennis meer wil delen. Toen ik meer hierover ging schrijven en ging publiceren op social media en dit goed werd ontvangen, dacht ik waarom creëer ik niet mijn eigen website en zo is Greatest location ontstaan!

In de loop van de 20 jaar is er veel veranderd op dit gebied, je weet wat ze zeggen: locatie, locatie en locatie. Dit is zo belangrijk, maar als locatiehouder alleen kom je er niet. Er zijn zoveel locaties, restaurants of andere plekken, waar je tegenwoordig events kan houden dan in de traditionele venues. Als locatie moet je je blijven vernieuwen en jouw meerwaarde goed laten zien en delen met anderen. Zeker in deze snelle tijd, zal je mensen moeten prikkelen en blijven overtuigen wat jouw locatie te bieden heeft.

Ook voor de nieuwe generatie professionals die veel online en mobiel communiceren, zal je als locatiehouder een andere marketing moeten voeren. De communicatie met jouw klant en doelgroep en vindbaarheid van jouw locatie is zo belangrijk. Zoals je onder het kopje samenwerken hebt gelezen, kan ik jou helpen met contentmarketing en meer interactie creëren om via de juiste social media-/communicatiekanalen jouw boodschap over te brengen.

Samira Pel Photography

Daarnaast wil ik mijn andere bedrijfsonderdeel en passie delen en dat is fotografie. Hoe mooi is het, dat je content kan delen. Maar wat is content zonder goed beeldmateriaal. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden en kan de boodschap nog sterker overbrengen.

In 2001 heb ik mijn eerste digitale camera gekocht, maar de laatste jaren is dit professioneler geworden, toen ik mijn digitale spiegelreflexcamera heb gekocht. Mijn eerste doel was toen het Noorderlicht fotograferen (en gelukt!), maar zakelijk ben ik het daarna ook gaan inzetten. Mijn specialisaties zijn: locaties, steden, natuur en dieren. Ik heb veel locaties en bestemmingen vastgelegd, omdat ik zelf de sfeer kan overbrengen die ik wil vertellen bij mijn boodschap.

Met mijn groothoekobjectief kan ik goed gebouwen vastleggen, maar ook bestemmingen. Daarnaast heb ik ook een telelens, waarmee ik graag voor mijn ontspanning de natuur in ga om dieren te fotograferen. Ik kan jou helpen om de sfeer van jouw locatie of bestemming in beeld vast te leggen, waarmee je je nog beter aan (toekomstige) klanten kan presenteren. Heb je een nieuwe locatie, verouderende websitefoto’s of wil je professionelere hoge resolutie foto’s voor je marketingmateriaal, dan kan ik je van dienst zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om met mij samen te werken? Je kunt mij een mail sturen: samira@greatestlocation.com en ik neem contact met je op.

Wil van Elk Fotografie