• Greatest location

  10 Online marketing tips voor directe websiteboekingen

  De digitale achtbaan van 2020. Angst, spanning, prikkelend gevoel, ideeën hebben, out of control zijn, maar toch door willen gaan. Herkenbaar? Online zichtbaarheid is vooral nu helemaal niet meer weg te denken uit ons bestaan. Tijden veranderen, ook het online gedrag. Iedereen zit nu meer dan ooit online en wordt geprikkeld door de online informatiestroom. Ik geef je gratis 10 online marketing tips. Je hebt veel meer zelf in de…

  Lees meer..
  7 mei 2020 By Samira
 • Vergaderen bij Hof van Vijfeijken

  Werken in quarantaine

  Onzekere tijden voor de eventbranche. Veel locaties (venues, horeca en destinaties) worden geraakt door het coronavirus met de lockdown en het annuleren van events. Hierdoor zijn er gelukkig wel ondernemers die juist omdenken en van de nood een deugd maken door hun locatie in zetten voor thuiswerkers.

  Lees meer..
  19 maart 2020 By Samira
 • Vergaderzaal Botanic Garden in Van der Valk Zaltbommel

  5 Vergadertrends van 2020 en de verrassingen bij Van der Valk

  Vind je ook dat vergaderen niet saai hoeft te zijn? Wil jij eens ongestoord vergaderen buiten kantoor en ben je op zoek naar een verrassend vergaderadres, waar je ook kunt slapen? Lees mee voor de vergadertrends van 2020 en voor inspirerende verrassingen bij Van der Valk, want vergaderen buiten de deur heeft vele voordelen!

  Lees meer..
  31 januari 2020 By Samira
 • Sterrenstudio De Ster van Dwingeloo

  Bijzonder overnachten in Drenthe

  Van plan om binnenkort een relaxed weekendje weg te gaan? Ben je op zoek naar een verblijf vlakbij de natuur in Drenthe? Dan kan ik als tip de sterrenstudio van B&B de Ster van Dwingeloo van harte aanbevelen.

  Lees meer..
  15 november 2019 By Samira
 • Op de Noordkaap in Groningen

  Wad te zien in Groningen?

  Ik neem je in deze blog mee met onze roadtrip naar enkele greatest-to-go spots aan de waddenkust in Groningen. En geef tips van gratis bezienswaardigheden.

  Lees meer..
  8 november 2019 By Samira
 • Mergelsculptuur Daelhemergroeve in Valkenburg aan den Geul

  Favorite friday: locatie van de week Daelhemergroeve

  Op zoek naar een bijzondere eventlocatie, buiten de randstad? Ver weg van een zaal tussen 4 muren en een statische omgeving. Dan is deze in eventlocatie in Limburg wat voor jou! De Daelhemergroeve in de mergelgrotten in Valkenburg aan de Geul. Een paar weken heb ik hier bij een zakelijke bijeenkomst gefotografeerd. Je kunt hier terecht voor een presentatie, vergadering met een teambuildingsactiviteit. Of met het einde van het jaar…

  Lees meer..
  1 november 2019 By Samira
 • Voorkamer restaurant Paco Ciao in Leiden

  Favorite Friday: locatie van de week Paco Ciao

  Pop-up hotspot! Wees snel, voordat deze vogel is gevlogen! Paco betekent in het Spaans: “vrij man”. Deze locatie doet zijn naam eer aan. Paco Ciao is sinds september 2019 weer terug als pop-up locatie in Leiden. Sinds november 2018 is Paco lid van dezelfde hippe familie met de strandtenten: Tulum, Witsand en Branding/Winterlodge in Noordwijk en Hippie Fish in Zandvoort.

  Lees meer..
  25 oktober 2019 By Samira
 • Receptie sportief HUP hotel in Mierlo

  Favorite Friday: locatie van de week HUP Hotel

  Houd je van sporten en bijzondere hotels? Anders kom je in dit hotel wel in beweging. Het HUP Hotel in Mierlo, Noord-Brabant, noemt zichzelf “het sportiefste hotel van Nederland”. Ideaal voor een teambuilding, sportief uitje of met het gezin. Gericht op vier pijlers: Actief, stimuleren, sociaal en beleven voor de zakelijke als particuliere markt.

  Lees meer..
  18 oktober 2019 By Samira
 • Ingang van Palkinto Lunchroom in Voorburg

  Favorite Friday: locatie van de week PALKINTO

  Ben je klaar voor Voorburgs leukste hotspot? Op 9 oktober bestond PALKINTO 1 jaar. Palkinto is het Finse woord voor gunnen. Ik gun deze locatie veel bezoekers, want dat verdienen ze! Ik vertel je waarom…

  Lees meer..
  11 oktober 2019 By Samira
 • Welpen bij de vossenburcht in de Amsterdamse Waterleidingduinen

  Op fotosafari in de Amsterdamse Waterleidingduinen

  Houd je van fotograferen en wilde dieren spotten? Ga dan mee naar het Tanzania aan de Hollandse kust: de Amsterdamse Waterleidingduinen (hierna: AWD). Ik geef je tips over waar je damherten en vossen kunt zien.

  Lees meer..
  14 augustus 2019 By Samira
error: Content is protected !!